Vergoedingen! Wat kan, mag en krijg ik nu nóg wel….

2017-07-11T09:18:35+02:00 1 mei, 2015|

Ben ik voldoende op de hoogte over de consequeties van de veranderingen in de zorg, wat mijn persoonlijke situatie betreft?

Wij worden geregeld benaderd door mensen met vragen. Behoud ik mijn indicatie; waar heb ik recht op; mag ik mijn eigen zorg nog inkopen; wat gebeurd er met mijn persoonsgebonden budget; kom ik niet in de problemen. Zo hebben de zorgadviseurs van Zorg Met Elkaar zich het afgelopen jaar verdiept in de nieuwe wet- en regelgeving rondom de Zorg. Mensen met, maar ook zonder een zorgindicatie schakelen steeds vaker Zorg Met Elkaar in. Wilt u weten welke mogelijkheden er voor u persoonlijk zijn? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan bij Zorg Met Elkaar.

Laat een reactie achter