Zorg Met Elkaar komt op TV!

2018-11-30T15:35:32+01:00 16 maart, 2017|

ZME op TV! Opnamedag 16/03/2017

Vandaag waren de opnames voor het TV programma “Samen Sterk”, waar Zorg Met Elkaar in voor gaat komen! Een stukje van de workshop en een stukje inloopkoffie zouden worden gefilmd. Een ideale kans om te laten zien waar het netwerk om draait, maar dan moesten er wel leden zijn die als “figurant” aan willen schuiven. En als klap op de vuurpijl zou één van de leden persoonlijk worden geïnterviewd…. Dit belooft wat.

Marianne werd door de twee cameramannen eerst persoonlijk geïnterviewd. Hierin kon zij uitleggen wat het doel van het netwerk is, en wat zzp’ers die zich aansluiten kunnen verwachten. Daarna werd een stukje van de Workshop “Werken als Zelfstandige in de Zorg” nagespeeld, en hebben we drie leden (en één buurvrouw) zo gek gekregen om hierin een rol te spelen (zie foto). In het begin was dit even wennen, maar al snel ging het los. De echte gesprekken kwamen op gang, en dit ging zelfs door toen de camera uitstond. Geweldig om te zien dat dit écht is opgenomen hoe het normaal ook zou gaan! Interactie is tijdens deze workshop echt cruciaal, en dit ging ondanks de camera’s heel natuurlijk.

Daarna werd de inloopkoffie gefilmd, zoals we hem allemaal kennen. De koffie werd gezet, zorgverleners liepen af en aan en goede gesprekken werden gevoerd. Dit gaan we ook zeker terugzien in de uitzending, fantastisch! En zoals het de echte zzp’ers betaamt, ging het netwerken door lang nadat de cameraploeg de deur uit was. Nieuwe leden hebben kennis kunnen maken met het netwerk, en belangrijke tips over communicatie binnen een zorgteam en problemen met o.a. zorgverzekeraars zijn uitgewisseld.

Al met al een top middag, waar we veel hebben kunnen netwerken! Iedereen die langs is gekomen: hartelijk bedankt! We kijken uit naar hoe de beelden gaan worden…

De uitzending staat gepland op zaterdag 27 mei 2017. Meer informatie volgt!

 

 

Laat een reactie achter